Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، رمان «گیسیا» نوشته غنچه وزیری به‌تازگی توسط انتشارات هیلا منتشر و راهی بازار نشر شده است.

غنچه وزیری دانش‌آموخته رشته ادبیات فارسی و مدرن داستان‌نویسی است. مجموعه‌داستان «هیاهوی سکوت» در سال ۸۴ توسط نشر واج و مجموعه‌داستان «آهسته گفت یادم نیست» در سال ۹۱ توسط انتشارات تیرگان دو کتاب پیشین این نویسنده در حوزه ادبیات داستانی هستند که داستان‌های کوتاهی از وی را در بر می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رمان «گیسیا» درباره زنی با همین نام است که علاقه‌مند فرهنگ و ادب سرزمین مادری‌اش است اما بین او و ریشه‌هایش فاصله‌ای به اندازه سال‌های زیاد افتاده است. گیسیا دچار روزمرگی شده و با رسیدن آخرین شب تابستان، با تغییر غیرقابل‌انتظاری در زندگی‌اش روبرو می‌شود. گیسیا که تلاش دارد زندگی‌اش را به وضعیت پیشین برگرداند، سفری به درون خود می‌کند.

سفر گیسیا به درون، موجب مرور خاطرات مهم‌اش با ۳ مرد تاثیرگذار در زندگی‌اش می‌شود...

این رمان ۴ فصل اصلی دارد که عناوین‌شان به ترتیب عبارت است از: گیسی، گیس‌گل، گیس‌سیاه، بنفشه

در قسمتی از این رمان می‌خوانیم:

گیسیا به‌آرامی از پله‌ها پایین رفت و زمزمه کرد: «ازش متنفرم... ازش متنفرم.» حالا می‌دانست که فاتیشا شاگرد آموزشگاه بوده و شاید هم شاگرد شهداد. زمزمه کرد: «لعنتی، عوضی، ازش بدم می‌آد.» این امکان وجود داشت که هنوز هم شاگرد خصوصی شهداد باشد. پایین رفتن از پله‌ها راحت بود و گیسیا کمی بر سرعتش افزود: «ازش متنفرم... متنفر.» صدای فاتیشا نه خوش‌آهنگ بود نه بدآهنگ؛ نه گرم بود نه سرد. پله‌ها را تندتر پایین رفت. نمی‌دانست کدام طبقه بود. صدای فاتیشا فقط صدایی زنانه بود و مثل موهایش هیچ شناختی از او به گیسیا نمی‌داد. زمزمه کرد: «شهداد، شهداد! کاش از تو متنفر می‌شدم.» به‌سرعت می‌دوید و چیزی بجز پله نمی‌دید. زمزمه کرد: «چقدر دیگه باید دروغ بگم تا بفهمم فاتیشا کیه؟» بدنش داغ شده بود و پاهایش درد گرفته بود. ایستاد. طبقه اول بود. باید شش طبقه بالا می‌رفت و نمی‌توانست، نه از راه‌پله و نه با آسانسور. روی پله‌ای نشست. زمزمه کرد: «چقدر دیگه باید صبر کنم تا بفهمم شهداد چه مرگشه؟»عرق کرده بود و موهایش به هم چسبیده بود. درِ یکی از آپارتمان‌ها باز شد. مردی بیرون آمد. گیسیا به او نگاه نکرد، ولی حس کرد مرد منتظر آسانسور ایستاده است. مرد وارد آسانسور شد و گیسیا سرش را روی پاهایش گذاشت. خوابش می‌آمد و نمی‌توانست بلند شود.

چشمانش را بست: موهای بلند و مواجش در باد می‌رقصید و او به دنبال مردی می‌دوید. موهایش توی صورتش می‌خورد و او نمی‌توانست مرد را ببیند. مرد دور بود، خیلی دور! گیسیا موهایش را جمع کرد. می‌خواست آن‌ها را با کش ببندد، ولی موها از دستش سر می‌خوردند و صورتش را می‌پوشاندند. از دور صدایی می‌آمد: «زلف بر باد مده تا ندهی بر بادم...» چشمانش را باز کرد. صدا نزدیک شد: «ناز بنیاد نکن تا نکنی بنیادم...» گیسیا سرش را بلند کرد. جوانی رو به رویش ایستاده بود.

صدای جوان با صدای آواز آمیخت: «خانم، مشکلی پیش اومده؟»

این کتاب با ۲۳۱ صفحه، شمارگان ۶۶۰ نسخه و قیمت ۲۱ هزار تومان منتشر شده است.

کد خبر 4551208 صادق وفایی

منبع: مهر

کلیدواژه: ادبیات ایران ادبیات داستانی انتشارات ققنوس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۷۸۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار هتک حرمت قرآن توسط زن سوئدی

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی سوئد، پلیس سوئد برای تجمع قرآن‌سوزی در یکی از شهر‌های جنوبی این کشور که روز گذشته در مالمو برگزار شد مجوز صادر کرد.

تصاویر و ویدئوهای منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که همراه با این زن که یک صلیب در دست دارد، مردی که پرچم رژیم صهیونیستی را بر دوش خود انداخته، در کنار این زن ایستاده است.

طبق گزارش‌ها، این فرد موهن، همان زنی است که هفته گذشته و در نزدیکی استکهلم به قرآن کریم اهانت کرده بود.

در ویدئوی منتشر شده، نشان داده می‌شود که این زن با حافظت کامل پلیس سوئد دست به این اقدام موهن می‌زند و مسلمانان نیز در حالی که پرچم فلسطین به دست دارند، علیه آن شعار می‌دهند و از مقدسات اسلامی دفاع می‌کنند.

برگزاری تجمعاتی از این دست در سوئد که در آن به کتاب خداوند توهین می‌شود، انتقادات مسلمانان سراسر جهان را برانگیخته و روابط استکهلم با کشور‌های اسلامی را تیره کرده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آلبوم «عشق ناباور» به زودی منتشر می‌شود
  • نویسنده سرشناس ایرانی در ۶۳ سالگی درگذشت
  • مشخصات یک خودروی جدید ایرانی منتشر شد
  • سیر تکامل کادیلاک: سفری 122 ساله در دنیای تجملات و قدرت (فیلم)
  • ترجمه عکس و متن «فصل‌های درون» منتشر شد
  • دوقلوهای اصفهانی آهنگ شیرازی منتشر کردند/داستان به روز رسانی شدن!
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی منتشر شد+ عکس
  • داغ شدن زمزمه‌های ورود اژدهای سرخ برای مهار ایران؛ اهرم فشار پکن کجاست؟
  • تکرار هتک حرمت قرآن توسط زن سوئدی
  • وطن من | کلوت‌های شهداد کرمان