Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - چگونه نجفي مي‌تواند با داشتن مدرک تحصيلي علوم پايه، سال‌ها سابقه مديريت در آموزش و پرورش را داشته و در عين حال قادر باشد گزينه اصلح براي سازمان برنامه و بودجه کشور، وزارت علوم، سازمان ميراث فرهنگي و ايضاً شهرداري تهران باشد؟ به گزارش خبرنگار شهري خبرگزاري تسنيم، در جلسه روز چهارشنبه گذشته اعضاي شوراي شهر پنجم، 7 گزينه نهايي شهرداري تهران انتخاب شدند که براين اساس محمدعلي نجفي، حسين مرعشي، الهه کولايي، محمدعلي افشاني، حبيب‌الله بيطرف، محمد شريعتمداري و محسن مهرعلي زاده از ميان 24 کانديدا توانستند بيشتر آرا را به سبد خود بريزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با اين حال هنوز چند ساعتي از همهمه انتخاب گزينه هاي بهشت نگذشته بود که حاشيه هاي انتخاب اين هفت نفر پررنگتر از متن شد و موجي از اعتراضات و انصرافات بلند شد؛ اولين واکنش به اين جلسه را ستاري فر داشت که در نامه‌اي خطاب به الويري رئيس موقت شوراي شهر پنجم، نوشت: «نشستي را برپا کرديد و در آنجا اعلام کردم درخواست آشکار و پنهاني ندارم و قصدم کمک براي پي ريزي گفتماني کاري براي اداره شهر و براي سربلندي شوراست و حرفي در رابطه با شهردار نداشتم و در نشست اخير نيز باز مخالفت خود را اعلام کردم ...من تلفن باران شدم که چرا کانديدا شده و راي نياوردم؟ آيا درست است کسي که اخلاقي برخورد مي‌کند و با خضوع رفتار مي‌کند اعضا شورا او را کانديدا کنند با وجود اينکه خود مخالفت داشته و بعد از راي گيري چنان وانمود شود که رأي نياورده است؟»
دلخوري کانديداهاي معرفي شده بدين جا ختم نشد و بسياري از اصلاح طلباني که نامشان در ميان کانديداها بود هم به روش‌هاي مختلف گلايه خود را بيان کردند. اين گلايه تا جايي بود که صداي صادق خرازي را هم درآورد و يکي از اعضاي منتخب شواري پنجم در مصاحبه‌اي شبانه زبان به مدح از صادق خرازي باز کرد تا شايد اين مداحي وي بتواند اندکي از هجمه‌ها و گلايه‌هاي منتقدان خودي کاسته شود.
اما داستان اين نقدها و دلخوري‌ خودي‌هاي اصلاح‌طلب ادامه داشت تا جايي که حبيب الله بيطرف يکي از هفت کانديداي شهرداري، در نامه اي ضمن بيان تعجبش از قرار گرفتن نام خود در ميان 7 کانديداي نهايي شهرداري تهران، خطاب به مردم نوشت: «اينجانب حبيب الله بيطرف، هيچگاه آمادگي خود را براي سمت شهرداري تهران به اعضاي شوراي تهران اعلام ننموده‌ام و اکنون ضمن تشکر از حسن نظر اعضا، انصراف خود را از کانديداتوري شهرداري اعلام مي‌کنم!»
با وجود انصراف بيطرف از پست شهردار تهران، دامنه اين قهر کردن‌ها و انصراف‌ها فروکش نکرد چراکه زمزمه‌هاي کنارگيري محمد شريعتمداري يکي ديگر از 6 نامزد باقي مانده نيز اين روزها به گوش مي‌رسد و چند فعال رسانه‌اي نزديک به وي، در صفحات مجازي خود اخباري از انصراف نامه شريعتمداري را منتشر کردند.
به گزارش تسنيم، موج گلايه‌ها و انصراف‌ها در حوالي گزينه‌هاي شهرداري تهران در حالي ادامه دارد که به نظر مي‌رسد که سمت و سوي اين موج به سمت نهايي کردن يک گزينه به پيش مي‌رود؛ مرد هزار چهره‌ اصلاح‌طلبان که در راي‌گيري اخير نيز بالاترين را داشته و توانسته راي همه اعضاي شوراي شهر پنجم را به حساب خود واريز کند. فردي که اين روزها و در دولت يازدهم لقب «آچار فرانسه» دولت را هم يدک مي‌کشد؛ «محمد علي نجفي»
محمدعلي نجفي در حالي به عنوان محبوب‌ترين گزينه شهرداري براي اعضاي شوراي شهر مطرح شده که چندي پيش براي تکيه زدن به صندلي سازمان ميراث فرهنگي، چشمش را بر روي رأي مردم و شوراي شهر بست و راهي «ارگ آزادي» شد اما مديريتش در اين سازمان چندان مستدام نبود و پس از شش ماه بنا به آنچه عارضه قلبي وي عنوان شد از سمت خود استعفا کرد.
به هر حال با وجود انصراف‌ها و حواشي مطرح شده روزهاي اخير و با توجه به رأي قابل توجه نجفي در رأي گيري اخير، مي‌توان او را کانديداي شماره يک شهرداري تهران دانست که توانسته تا اينجاي کار نظر مثبت 21 عضو شوراي موقت را به خود جلب کند اما نگاهي به سابقه فعاليت نجفي سوالاتي را مطرح مي‌کند که دستمايه نقد و حتي طنز و شوخي بسياري از کاربران شبکه‌هاي اجتماعي شده است.
از يک سو نجفي که پيش از اين به دليل عارضه قلبي و ناتواني جسمي از رياست سازمان ميراث فرهنگي استعفا داده است چگونه مي‌تواند مسئوليت شهردار تهران با 8 ميليون جمعيت و معضلات متعدد پيش رو عهده دار شود؟ آيا فعاليت و فشار کار در شهرداري تهران سبک تر از ميراث فرهنگي است که وي حاضر شده اين مسئوليت را علي‌رغم ناتواني از انجام وظايف در سازمان ميراث فرهنگي بپذيرد يا اينکه عارضه قلبي ايشان مرتفع و رفع کسالت شده؟
از سوي ديگر رزومه نجفي اين سوال را ايجاد مي‌کند که چگونه يک نفر مي‌تواند با داشتن مدرک تحصيلي علوم پايه، سال‌ها سابقه مديريت در آموزش و پرورش را داشته باشد و در عين حال قادر است گزينه مناسب و اصلح براي تصدي سازمان برنامه و بودجه کشور، وزارت علوم، سازمان ميراث فرهنگي و ايضاً شهرداري تهران باشد؟!
با تمام اين اوصاف نجفي با وجود کسالت در حالي به عنوان گزينه نخست تکيه زدن بر رياست بهشت مطرح شده که در قحطي مديران کشور همواره نامش در نقش سرپرست سازمان‌ها، معاونت‌ها و وزارتخانه‌ها مطرح شده و توانسته به شکل مقطعي مشکل دولت‌هاي اصلاحات و اعتدال را حل کند. ولي بايد به خاطر داشت که اداره شهري چند ميليوني نيازمند فردي فراتر از حل‌المسائل موقتي است.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۹۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند

علامه جوادی‌آملی با بیان اینکه یک عالم می تواند کار فرهنگی بکند که به منزله فتح خیبر باشد؛ خواستار توجه ویژه روحانیون به امر تبلیغ شد.

سرویس سیاست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و اتفاقات کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. ۷:۳۰ هر روز با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

***

سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند

روح‌ا... ایزدخواه،‌ عضو کمیسیون صنایع مجلس در بخشی از یک مصاحبه با شفقنا ضمن انتقاد از وضعیت بانک‌ها و اوضاع اعطای تسهیلات، از نحوه برخورد دولت با این وضعیت نیز ابراز گلایه کرده است.

او با بیان اینکه برخورد این دولت با بانک ها مطلقا برخورد جدی و سازنده ای نبوده، گفته است:

"اقای خاندوزی بارها در جلسات نظارتی ما به صراحت گفتند که «زور من به بانک ها نمی رسد». اقای رئیسی علی رغم شعاری که در ایام تبلیغات ریاست جمهوری گفتند که «بانک ها را به خط خواهم کرد» اما در عمل نشانه ای از این مساله نمی‌بینیم".[1]

*اظهارات ایزدخواه و ادعای او درباره ابراز ضعف وزیر اقتصاد در مقابل هژمونی بانک‌ها در حالی است که از پشت تریبون دولت صدای دیگری به گوش مردم رسیده است.

مردم از بلندگوهای این دولت فریادهایی مثل برخورد با مدیران متخلف بانکی و برکناری آنها را شنیده‌اند. لکن آنچه که لمس می‌کنند و آنچه می‌شنوند اما این است که زور خاندوزی به بانک‌ها نمی‌رسد!

هرچه هست اکنون باید منتظر باشیم و ببینیم که آیا وزیر اقتصاد این اظهارات آقای ایزدخواه را تکذیب می‌کند یا خیر؟

***

توصیه تازه علامه جوادی‌آملی به مبلغان: خیبر را فتح کنید

"فتح خیبر" با کار فرهنگی و تبلیغی

آیت‌ا... جوادی‌آملی، از مراجع عظام تقلید و مفسّر برجسته قرآن کریم در دیدار با نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت؛ طی سخنانی پیرامون اهمیت کار مبلغان و روحانیون کاروان‌های زیارتی گفت: روز فتح خیبر، روز نجات مسلمان ها بود که باعث نشاط فراوانی شد، در همان روز فتح خیبر، جعفر، برادر امیرالمؤمنین، از مهاجرت حبشه برگشت. وجود مبارک رسول گرامی(علیه و علی آله آلاف التّحیة و الثناء) فرمود امروز دو حادثه شیرین و گوارا برای من پیش آمد: یکی اینکه جعفر از حبشه برگشت و یکی اینکه خیبر را فتح کردیم، من نمی‌دانم به کدام یک از این دو خوشحال‌تر باشم! فتح خیبر و نجات مسلمان‌ ها کجا، آمدنِ جعفر و برگشت او از مسافرت، کجا! چطور رسول خدا فرمود من نمی ‌دانم به کدام یک از اینها خوشحال باشم؟!

به گزارش رسا، وی تصریح می‌کند: سرّش آن است که جعفر کار عالمانه و محققانه و فرهنگی کرد، یعنی یک عالم می تواند کار فرهنگی بکند که به منزله فتح خیبر باشد، لذا روحانیون کاروان ها بدانند وظیفه مهمی دارند و باید به گونه ای رفتار کنند که نمودی از جلال و شکوه اسلام داشته باشند.[2]

*مخاطب توصیه و تشریح آیت‌ا... جوادی‌آملی همه روحانیون و مبلغانی هستند که در داخل و خارج از کشور فعالیت می‌کنند.

اهمیت و کارکرد این توصیه راهبردی را در آنجا می‌توان یافت که ماه محرم نیز در پیش است و این امیدواری وجود دارد که ما به هر طلبه‌ی صاحب منبر و تریبون به چشم یک رزمنده خیبری بنگریم.

رزمنده‌ای دین‌مدار که با "سلاح لسان و علم و منطق" تباهی درد را در چشم مردم آشکار می‌کند و با تفسیری عقلانی از حماسه حسینی و انقلاب اسلامی؛ زمینه گرایش بیشتر مردم به سمت اسلام نابِ انقلابی را فراهم می‌سازد.

در باب ذکر شاهد مثال برای توصیه علامه جوادی همچنین می‌توان به فعالیت‌های شهید مطهری در حسینیه ارشاد و حضرت آیت‌ا... خامنه‌ای در دوران پیشا انقلاب و در مسجد کرامت نیز اشاره کرد که چگونه با فعالیت خیبری خود زمینه فهم اصولی از اسلام ناب و گرایش جامعه به سمت هدایت الهی را فراهم کردند.

***

ادعای بدون سند حجاریان درباره "روحانی"

سعید حجاریان، تئوریسین تحریم انتخابات و از چهره‌های محوری هسته سخت اصلاحات به تازگی در یادداشتی که با عنوان "اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!" در وبسایت مشق نو منتشر کرد، به ارائه تحلیلی از وضعیت فعلی اصلاح‌طلبان پرداخت و مدعی شد که حکومت راه قهر را در پیش گرفته و عملا مانع کنشگری اصلاح‌طلبان شده است.

او در این یادداشت اظهار می‌دارد که رخدادهایی مثل "بیانیه 10 ماده‌ای دادستانی انقلاب برای ممنوع شدن فعالیت‌های مسلحانه در صدر انقلاب، ارتقای پرستیژ ایران در نظام بین‌الملل، مدیریت بحران 11 سپتامبر و حمله آمریکا به عراق و بن‌بست شکنی در انتخابات ریاست‌جمهوری سال 92 (به معنی حضور چپ‌ها در انتخابات و حمایتشان از روحانی)" جملگی جزو رزومه و کارهای جریان چپ و اصلاح‌طلبان در عرصه حکمرانی بوده است!

او وعده داده است که ادامه یادداشت مذکور را نیز منتشر و تجویزهایی را برای آینده اصلاحات ارائه کند.[3]

*باید تأکید کرد که این یادداشت آقای حجاریان عملا یک مقدمه است که به نظر می‌رسد برای ارائه "طرح حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات ریاست‌جمهوری 1404" نوشته شده و بر مقدمه هم نمی‌توان شرح نوشت!

لکن رزومه سازی حجاریان از سابقه جریان چپ مقوله‌ای است که از جهت جلوگیری از تحریف تاریخ نباید از آن گذشت.

آقای حجاریان به چه حقی طرح عقلانی و خیرخواهانه شهدای عزیزی مثل بهشتی و قدوسی و رجایی (که منجر به بیانیه دادستانی شد) در امنیت‌بخشی به انقلاب نوپای اسلامی را به حساب چپ‌های مدعی خط امام فاکتور کرده است؟!

آیا مثلا شهید بهشتی که اعتقاد به برخورد با بدحجابی و التزام به ولایت مطلقه فقیه داشت یک اصلاح‌طلب بود؟!

و یا همینطور شهید لاجوردی که در خط مقدم مبارزه مسلحانه و قضایی با منافقین آن روزها حضور داشت اصلاح‌طلب بود یا مغضوب اصلاح‌طلبان؟

بماند که در قضایای سلاح‌های خیابانی آن روزها ردّ پاهایی از اصلاح‌طلبان نیز به چشم می‌خورد که محققان امنیت و تاریخ حتما باید آنها را بررسی کنند.

(از باب مثال اینکه عزت مطهری، از مبارزان مسلح دوران ستمشاهی در کتاب خاطرات خود از این می‌گوید که بهزاد نبوی برای ارادت به مجاهدین خلق بود که نام "سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی" را بر تشکل سیاسی خود نهاد)

ما همچنین منظور حجاریان از " ارتقای پرستیژ ایران در نظام بین‌الملل" را دقیقا نمی‌دانیم!

آیا منظور او طرح بی‌محتوا و غیر اجرایی خاتمی و گفتگوی تمدن‌هاست که دست آخر به "محور شرارت خطاب شدن ایران از سوی آمریکا" انجامید؟

یا آنهمه قرار و مدارهای عجیب و غریب برخی اصلاح‌طلبان ستادی با نظریه‌پردازان آمریکایی که در دولت اصلاحات محقق شد؟

جالبتر اینکه حجاریان تدابیر نظامی و امنیتی ولایت فقیه در دهه 80 و همزمان با جنگ‌طلبی‌های آمریکا در منطقه را نیز ندید گرفته و آنها را در ادامه رزومه‌سازی خود برای اصلاح‌طلبان سند زده است!

بماند که اساسا تاریخ نمی‌داند نقش اصلاح‌طلبانی که همواره منتقد سیاست‌های امنیتی و بین‌المللی ایران و تصمیمات ولایت فقیه در این رابطه بوده‌اند در امنیت‌بخشی به ایران و ارتقای پرستیژ ایران چه بوده است؟ (مواضع اصلاح‌طلبان درباره حضور ایران در بوسنی و سوریه، ماجرای میکونوس و مذاکره با آمریکا خواندنیست!)

و اما حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات 92.

آقای حجاریان هنگامی باید مدعی حضور خود و دوستانش در انتخابات 92 و بن‌بست شکنی شود که یک برگ سند رسمی مبنی بر حمایت از یک نامزد حاضر در این انتخابات بیاورد؟!

بله! آنها همانند 3 انتخابات اخیر؛ انتخابات 92 را هم تحریم کرده بودند با این تفاوت که مثل الآن جسارت ارائه بیانیه رسمی تحریم انتخابات نیافته بودند. از همین رو سکوت کردند و حتی محمدرضا عارف که اجبارا بعنوان نامزد اصلاح‌طلبان شناخته می‌شد را نیز از عرصه انتخابات کنار بردند تا نام و نشانی از آنها در انتخابات نباشد.

قضایا به گونه‌ای پیش رفت که عارف هم بدون اینکه هیچ حمایت رسمی از روحانی داشته باشد از انتخابات کنار کشید و هیچ بیانه‌ی رسمی هم در حمایت از روحانی از جانب اصلاح‌طلبان صادر نشد.

تا اینکه به ناگاه شیخ حسن روحانی علیرغم انتظارات رأی آورد و پیروز انتخابات شد. و اصلاح‌طلبان با مساعد دیدن اوضاع أنا شریک گفتند و 8 سال اجرائیات کشور را به سمت و سویی که می‌خواستند، بردند!

توصیه دلسوزانه به نسل جوان و مطالعه‌گران سیاسی این است که بر اساس سفارش مقام معظم رهبری حتما در سمت عقلانیت، فلسفه، تحلیل صحیح و مطالعه اصولی تاریخ قرار داشته باشند و به تحریف‌گران اجازه ذبح اینچنین تاریخ و جعل آنرا ندهند.

***

1_ https://fa.shafaqna.com/?p=1787845

2_ https://rasanews.ir/003Amf

3_https://mashghenow.com/?p=6064

دیگر خبرها

  • زاکانی: به جای ملک به مدیران وام بانکی دادیم!
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • کارگران ستون فقرات تولید هستند
  • ۳ پل در محدوده دره نورالشهدا اراک ساخته می‌شود
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • (ویدیو) عضو شورای شهر تهران: با شهرداری نظارت‌ناپذیر رو‌به‌رو هستیم
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار است
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • چرا در پارک لاله حصار کشیده شده/ شهردار تهران اطلاع‌رسانی درست انجام دهد